Fono Film

Fono Film 1967 Yılında Türk sinemasının duayeni Tuncan Okan, Ercan Okan ve Doğan Okan tarafından İstanbul Sultanahmet semtinde kurulmuştur.

Kuruluşunun ilk yıllarında yurt dışı film ithalatı ve Laboratuvar hizmetleri ile post prodüksiyon alanındaki köklü tecrübesinin temelleri atılmış ve uzun yıllar boyunca sektördeki bir çok yeniliğin öncüsü olmuştur.

Kuruluşundan bugüne Türk sinemasının efsane birçok yönetmeninin ilk tercihi olan Fono Film günümüzün yaratıcı yönetmenlerine engin tecrübe ve modern altyapısıyla güven ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Stüdyomuz başlıca Kurgu, Renk Tasarım, Foley, Ses Miksaj, Ses ve Görüntü (Dijital ve Fiziki) Restorasyonu, DCP Mastering, DCP Çoğaltma, Yedekleme/Transfer, Görsel Efekt, Jenerik Tasarım ve altyazı hazırlama ve uygulama hizmetleri vermektedir.

Post Prodüksiyon dünyasında gelişen teknoloji ve yeni alanlarla ilgili olarak altyapısını sürekli modernize eden Fono Film, sektörün belli başlı Dijital Platform firmalarına hizmet vermekte ve bu alanda hizmet kapasitesini giderek arttırmaktadır.

Hizmetlerimiz

Fono Film Stüdyolarında profesyonellerin yaratım süreçleri en iyi şekilde koordine edilip sonuçlandırılır.

KURGU
Adobe Premiere, Final Cut, Avid Media Composer yazılımları kullanılan odalarımız. Sizlere rahat ve huzurlu bir ortam sunmaktadır. Bu yaratıcı süreçte ekip olarak sürekli yanınızda olduğumuzu hatırlatmak isteriz.
RENK TASARIM (COLOR GRADİNG)
DaVinci Resolve, Nucoda Film Master ve Scratch yazılımı kullanılan odalarımızda. Tecrübeli personelimiz, projelerinizde sizlere yardımcı olmaktadır. Dolby DCI Monitör ve Sony 4K Projeksiyonumuz sizlere doğru hizmet verebilmek için periyodik olarak kalibre edilmekte ve Dünya standartlarını sizlere sunmaktayız.
SES
Sinema endüstrisinde yaygın olarak kullanılan Protools yazılımları ve güncel Plugin'leri ile çalışmaktayız. Dolby lisanslı odalarımızda, tecrübeli ve yaratıcı ekibimizle ses tasarım ve miksaj hizmeti vermekteyiz.
FOLEY
Filmlerde kullanılan Foley tasarımlar için yurt içi ve yurt dışında en iyi sanatçılarla çalışmaktayız.
DUBLAJ
Stüdyomuzda Dublaj işlemlerinde AKG K271 Studio kulaklıkları, Sennheiser MKH 416, Neumann U87 mikrofonlarla profesyonel hizmet vermekteyiz.
DCP MASTERING
Stüdyomuzda DCP mastering işlemleri DVS Clipster ve Easy DCP ile hazırlanmakta olup tüm salonlar için KDM üretimi yapılmaktadır. Sorularınız için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
3D / VİSUAL EFFECTS
Stüdyomuzda Nuke Studio, After Fx, Modo 3D setlerimiz mevcut. Konusunda yetkin çalışan ve Freelance ekibimiz ile VFX hizmeti vermekteyiz.

Bize Ulaşın

Fono Film Ticaret Limited Şirketi


Yerebatan Cad. 9 Sultanahmet 34110 İstanbul
[email protected]
+90 (0212) 527 53 47

Harita

İletişim